Maandag enkel telefonisch bereikbaar | Dinsdag t/m Zaterdag09:00 tot 18:00
AdresDordtselaan 210A, 3073 GS, Rotterdam

Behandelingen

Algemene & Kindertandheelkunde

Bij onze tandartspraktijk bieden wij hoogwaardige tandheelkundige zorg voor het hele gezin, van jong tot oud. Onze algemene tandheelkundige diensten zijn gericht op het behoud van een gezonde en stralende glimlach, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te behandelen. Onze deskundige tandartsen nemen ruim de tijd voor periodieke controles, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en tandheelkundige implantaten.

Als gespecialiseerde kindertandartsen begrijpen wij dat een bezoek aan de tandarts voor kinderen spannend kan zijn. Daarom bieden wij speciale kindvriendelijke tandheelkundige zorg, waarbij we uw kind op hun gemak stellen en de tandheelkundige ervaring zo comfortabel mogelijk maken. Onze kindertandheelkundige diensten omvatten de preventie en behandeling van tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere orale problemen die specifiek zijn voor kinderen. Wij nemen de tijd om kinderen te leren hoe ze hun tanden op de juiste manier kunnen poetsen en geven hen de tools en tips om een gezonde glimlach te behouden.

Wij zijn trots op onze uitstekende tandheelkundige zorg en onze patiëntgerichte aanpak. Of u nu op zoek bent naar reguliere tandheelkundige zorg of gespecialiseerde kindertandheelkunde, wij staan klaar om u en uw gezin de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden.

Wortelkanaal Behandeling

Bij onze tandartspraktijk bieden wij een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder ook wortelkanaalbehandelingen. Een wortelkanaalbehandeling is een ingreep waarbij het ontstoken of geïnfecteerde weefsel binnenin de tand (het zogenaamde pulp) wordt verwijderd en vervangen door een vulmateriaal.

Een wortelkanaalbehandeling kan nodig zijn wanneer er sprake is van tandbederf, een diepe vulling, tandletsel of een tandvleesaandoening. Tijdens de behandeling zorgt onze deskundige tandarts ervoor dat u zo comfortabel mogelijk bent en geen pijn voelt. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om de behandeling zo effectief en pijnloos mogelijk te maken.

Na de wortelkanaalbehandeling zal uw tand herstellen en zijn functie weer volledig kunnen vervullen. Het is belangrijk om na de behandeling goed voor uw tand te blijven zorgen om verdere problemen te voorkomen. Onze tandartsen geven u graag advies over de juiste nazorg en kunnen u helpen bij het behouden van een gezonde en stralende glimlach.

Als u last heeft van tandpijn of andere symptomen van een tandinfectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke tandheelkundige zorg krijgt.

Kaakchirurgie

Bij onze praktijk bieden wij ook kaakchirurgische diensten om onze patiënten te helpen met meer geavanceerde tandheelkundige problemen. Kaakchirurgie omvat een breed scala aan procedures, waaronder extracties van verstandskiezen, bottransplantaties, het plaatsen van tandimplantaten, het corrigeren van kaakproblemen en meer.

Onze deskundige kaakchirurgen hebben jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van complexe tandheelkundige ingrepen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om de behandeling zo effectief en comfortabel mogelijk te maken. Bovendien begrijpen we dat kaakchirurgie voor veel mensen een angstige ervaring kan zijn, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt en geen pijn ervaart tijdens de procedure.

We werken nauw samen met u om een behandelplan op te stellen dat past bij uw specifieke behoeften en wensen. Onze kaakchirurgen nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen die u heeft te bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

Als u behoefte heeft aan een kaakchirurgische ingreep, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt

Orthodontie

Bij onze tandartspraktijk bieden wij ook orthodontische diensten om u te helpen een mooie, rechte glimlach te krijgen. Orthodontie is een tandheelkundige specialiteit die zich richt op het corrigeren van tanden en kaken die niet goed op elkaar passen, wat kan leiden tot problemen zoals scheve tanden, overbeet of onderbeet.

Onze orthodontische behandelingen omvatten het gebruik van beugels, retainers en andere apparaten om tanden en kaken in de juiste positie te brengen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om onze behandelingen zo effectief en comfortabel mogelijk te maken. Bovendien hebben we verschillende opties beschikbaar, waaronder traditionele metalen beugels en meer discrete opties zoals doorzichtige beugels of linguale beugels.

Onze ervaren orthodontisten werken nauw samen met u om een behandelplan op te stellen dat past bij uw specifieke behoeften en wensen. We begrijpen dat orthodontische behandelingen een grote investering zijn en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de resultaten.

Als u geïnteresseerd bent in orthodontische behandelingen of als u gewoon meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen een mooie, gezonde glimlach te krijgen.

Mondhygiëne

Goede mondhygiëne is essentieel voor het behoud van gezonde tanden en tandvlees, en het voorkomen van tandheelkundige problemen zoals tandbederf, tandvleesontsteking en slechte adem.

Onze mondhygiënisten zijn speciaal opgeleid om u te helpen uw mond gezond te houden. Ze werken nauw samen met onze tandartsen om een persoonlijk mondhygiëneplan voor u op te stellen, dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Onze mondhygiënisten bieden een breed scala aan diensten, waaronder professionele gebitsreiniging, tandvleesbehandelingen, het aanbrengen van fluoridebehandelingen en meer. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën en materialen om uw mond grondig en effectief te reinigen.

Bovendien zijn onze mondhygiënisten er om u te begeleiden bij het ontwikkelen van gezonde mondhygiënegewoonten. Ze zullen u voorzien van waardevolle informatie over tandenpoetsen, flossen, het gebruik van mondwater en voeding, zodat u uw mond gezond kunt houden tussen uw tandartsbezoeken door.

Kunstgebit & Klikgebit

Wij bieden hoogwaardige diensten voor kunstgebitten en klikgebitten. Een kunstgebit of klikgebit is een uitneembare tandprothese die is ontworpen om ontbrekende tanden te vervangen. Het is een populaire keuze voor patiënten die hun tanden zijn kwijtgeraakt door tandbederf, tandvleesaandoeningen of andere oorzaken.

Onze ervaren tandartsen en tandtechnici zijn gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten en klikgebitten die perfect passen en er natuurlijk uitzien. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om een comfortabele en duurzame oplossing te bieden voor ontbrekende tanden.

Onze kunstgebitten zijn ontworpen om perfect te passen op uw kaak en tandvlees, zodat u kunt genieten van een comfortabel gevoel en een optimale functionaliteit. We bieden ook klikgebitten die op implantaten worden bevestigd, wat een stevige en veilige oplossing biedt voor patiënten die extra stabiliteit nodig hebben.

Onze tandartsen en tandtechnici werken nauw samen met u om een behandelplan op te stellen dat past bij uw specifieke behoeften en wensen. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen die u heeft te bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent van wat u kunt verwachten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Vind een Tandarts in Rotterdam (ZH)

https://tandartsenzuidplein.nl/storage/2022/04/footerlogo.png

Ons team werkt plezierig samen om ervoor te zorgen dat u de beste behandeling krijgt die u verdient.

Ook Op Zaterdag Geopend
Tandartsen Zuidplein
Openingtijden
bt_bb_section_top_section_coverage_image