Inschrijven

Inschrijven bij Tandartsen Zuidplein: Snel, Eenvoudig en Zorgvuldig

Bij Tandartsen Zuidplein begrijpen we het belang van een vlotte inschrijvingsprocedure, en daarom zetten we ons in om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra u zich bij ons inschrijft, gaan we direct aan de slag met het verwerken van uw gegevens. We stellen een persoonlijke patiëntenkaart op, waarbij we ook uw verzekering controleren om u inzicht te geven in de vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen.

Ons toegewijde team neemt vervolgens contact met u op voor een intakegesprek. Hierbij bespreken we graag uw specifieke behoeften en stellen we een behandelplan op dat aansluit op uw individuele situatie. We streven ernaar om uw vragen te beantwoorden en u volledig te informeren over onze tandheelkundige diensten.

In geval van spoed streven we naar een snelle respons, waarbij we binnen 2 dagen, en soms zelfs op dezelfde dag, een afspraak voor u regelen. Uw mondgezondheid is onze prioriteit, en we willen ervoor zorgen dat u snel en efficiënt de zorg krijgt die u nodig heeft.

Schrijf u vandaag nog in bij Tandartsen Zuidplein en ervaar de kwaliteit van tandheelkundige zorg met een persoonlijke touch. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en u te ondersteunen bij het behouden van een gezonde glimlach.

dd-mm-jjjj