Meet the team

Kabir Farahi

Tandarts Kabir Farahi – De heer Kabir is in 2014 afgestudeerd als tandarts. Daarna werkte hij als algemeen practicus in verschillende tandartspraktijken in Zuid-Holland. Nu zet hij zijn talenten en vakmanschap in en richtte in 2022 Tandartsen Zuidplein.

Als tandarts streeft de heer Kabir om zijn patiënten te helpen met een passend behandelvoorstel dat aansluit aan hun individuele wensen en behoeften. 

Werken in een kleinschalige praktijk als die van ons is voor mij als tandarts extra fijn. Zo kan ik meer tijd besteden aan de behandelingen. Met als doel dat onze patiënten zonder angst naar de tandarts gaan en een optimaal mondgezondheid te creëren en deze blijven behouden.

Voeg je koptekst hier toe

Meet the team

Mahnaz Ghorbani

In 2015 is Mahnaz als mondhygiëniste afgestudeerd aan de Hogeschool Amsterdam.

Mahnaz is een gedreven mondhygiënist met veel passie voor haar beroep. Kwaliteit en goede begeleiding van patiënten staat bij haar centraal. 

Tijdens de behandelingen krijgen de patiënten stapsgewijze begeleiding over hun mondgezondheid. Voorlichting en communicatie zijn daarom een zeer belangrijk onderdeel van haar vak. Preventie het voorkomen van een slechte mondgezondheid is immers de sleutel tot een gezond gebit.

In afgelopen jaren heeft Mahnaz bij verschillende multidisciplinaire praktijken ervaring gedaan. Zoals het behandelen van parodontitis: het vergevorderde tandvleesontsteking, het plaatsen van facings. Facings is een schildje over je beschadigde tand of kies geplaatst zodat je gebit er weer stralend uitziet en je glimlach herstellen. Het behandelen van kinderen en angst- en medisch gecompromitteerde patiënten.

Mahnaz blijft haar kwaliteit waarborgen door nascholing volgen over de laatste ontwikkelingen omtrent behandelmethoden, materialen en richtlijnen.